Utolsó 10 cikk
Nem hagyhatjuk szó nélkülNem hagyhatjuk szó nélkül

 

          Az elmúlt nyolc esztendő legnagyobb kormány ellenes tűntetése zajlott szombaton este Budapesten. Joguk van hozzá, hiszen egy működő demokrácia ezt lehetővé teszi. Sokat mondó azonban, hogy erre mindössze hat nappal a FIDESZ – KDMP pártszövetség elsöprő, győzelmét hozó parlamenti választások után került sor.

 

Légy az első aki kommentálja
Az intő ukrán példaAz intő ukrán példa

 

          A Magyarországon vasárnap lezajlott parlamenti választás eredményei csak szombaton fognak majd véglegessé válni, azonban a leadott szavazatok 98% - a megszámlálása után az már kiderült, hogy a FIDESZ – KDMP koalíció elsöprő győzelmet aratott.  

Légy az első aki kommentálja
Fontoljuk megFontoljuk meg

 

 

          Európa nyugati fele egyre nagyobb léptekkel rohan a vesztébe. És ez a folyamat visszafordíthatatlannak tűnik, mert megroppantották az egykor hatalmas és befolyásos nemzetek gerincét.Európa nyugati fele egyre nagyobb léptekkel rohan a vesztébe. 

Légy az első aki kommentálja
Nem adhatjuk felNem adhatjuk fel

 

          Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, hiszen nagypénteken bekövetkezett kereszthalálával Jézus megváltotta bűneitől az emberiséget. Vasárnapi feltámadása által pedig az elmúlás fölött is győzedelmeskedett és ezzel beteljesítette a próféciát.  

Légy az első aki kommentálja
Ördögi színjátékÖrdögi színjáték

 

          Felháborító ugyan, de nem meglepő a román taláros testület hétfői döntése, mely kimondja, hogy a marosvásárhelyi római katolikus iskola újraalapításáról rendelkező törvény alkotmányellenes. 

Légy az első aki kommentálja
SzabadságharcainkSzabadságharcaink

 

       Az 1848 – 49 – es magyar forradalom és szabadságharc magasztos eszméinek, valamint dicső tetteinek emlékezete örökre beleégett a nemzet lelkébe, illetve tudatába. Onnan pedig sem utasítással, sem parancsszóval, de még fenyegetőzéssel sem lehet kitörülni, mert ez a mi szellemi örökségünk és az is marad.

Légy az első aki kommentálja
Tiltott megemlékezésTiltott megemlékezés

   

     Halálának (1998. 02. 17) évfordulóján, Sepsiszentgyörgyön immár negyedik alkalommal hajtottak fejet Wass Albert emberi nagysága előtt a vártemplom fala mellett tiszteletére ültetett fa tövében elhelyezett emléktáblánál. Az idei megemlékezést azonban beárnyékolta a rendőrség, fenyegetésnek is beillő átirata, melyben a rendezvény megtartásának súlyos következményeire figyelmeztették az érintetteteket.

Légy az első aki kommentálja
Fenyegetés és jogsértésFenyegetés és jogsértés

 

      A 2002/31 – es sürgősségi kormányrendelet 5. cikkelye szerint Romániában 3 hónaptól 3 évig terjedő börtönnel és bizonyos jogok megvonásával büntethető az emberiesség elleni népirtásért, illetve háborús bűncselekményekért elítélt személyek kultuszának nyilvánosság előtt történő népszerűsítése

Légy az első aki kommentálja
Tudatos rémhírkeltés?Tudatos rémhírkeltés?

 

          „Meg nem erősített hírek szerint, a mai napon megérkezett Sepsiszentgyörgyre a Románia által az EU követelésének megfelelően befogadott migránsok első ötvenfős csoportja, amelyet a városban telepített le a román hatalom."  

Légy az első aki kommentálja
Rágalmaz és félrevezetRágalmaz és félrevezet

 

          Háborús bűnök és népirtás nyilvános támogatása, illetve demagóg eszmék nyilvános hirdetése vádjával tett feljelentést a brassói táblabíróság mellett működő ügyészségen Mircea Diacon, a Kovászna Megyei Fogyasztóvédelmi Hatóság vezetője, Tamás Sándor, Kovászna megye önkormányzatának elnöke ellen

Légy az első aki kommentálja


2015 július 19 :: Publicisztika :: Magyarországot meg kell, védeni!
Magyarországot meg kell, védeni!

 

 

 

 

Magyarországot meg kell, védeni!

 

 

 

           Az idén, minden eddigi rekordot megdöntő bevándorló hullám söpört végig Európán, melynek szintje az idő múlásával egyre emelkedik. Elsősorban a déli államok vannak kitéve, a Földközi tenger felől az öreg földrész partjait ostromló emberáradatnak, azonban az év kezdete óta Magyarország határát is 78 190 személy lépte át törvénytelenül, közülük 77 600 pedig a szerb határon át érkezett.

 

 

 

 

 

 

 

 

          Figyelembe véve az önmagukért beszélő számokat és a növekvő tendenciát, nem kell különösebb jós tehetség ahhoz, hogy belássuk, egy olyan folyamat, szenvedő alanyaivá váltunk, melynek következményei nem csak biztonságpolitikai kockázatokkal járnak, hanem állami létünket és megmaradásunkat is fenyegetik. Néhány, fölöttébb furcsa, azonban mindeddig figyelmen kívül hagyott tény pedig csak fokozza aggodalmunkat a jövőt illetően. Éppen ezért, kötelességünk feltenni a belőlük fakadó, és a tisztánlátásunkat segítő kérdéseket, a válaszok megadását viszont rábízzuk a kedves olvasóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

         Elképzelhető- e, hogy különböző országokból szervezetlenül kelljenek útra milliók, egyszerre és azonos célpont felé?

 

          Honnan van az odahaza nyomorgó embereknek egyénenként több ezer eurójuk a csempészésüket vállaló vezetők kifizetésére?

         Mivel magyarázható, hogy a kivándorlók többsége jó kötésű, fizikai erőtől duzzadó férfi?

          Hogyan engedhetik meg maguknak, hogy például Magyarországon erőszakos cselekményeket kövessenek el az őket befogadó és felkaroló hatósági szervekkel szemben?

 

 

 

 

 

 

 

 

          A történések hatására, összeesküvés elméletek gyártása nélkül is meg kellene, szólaljon a vészcsengő minden hazája sorsáért aggódó és nemzete jövőjét féltő magyar ember tudatában, hiszen a trianoni diktátummal pontosan azért vették el tőlünk országunk területének több mint kétharmadát, mert ezer esztendőn keresztül befogadtuk és felkaroltuk az idegeneket, ők viszont hála helyett minden adandó alkalommal hátba támadtak minket. Éppen ezért, ennek tudatában lefasisztázni mindazoknak, akik egy újabb és ezúttal végzetes nemzeti tragédia bekövetkeztének elkerülése érdekében visszautasítják a bevándorlók tíz és százezreinek befogadását, felér a nemzet és hazaárulással, mert a jelenlegi helyzetben igenis, a maradék Magyarországot meg kell, védeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

          A jogos önvédelmet pedig még rosszindulattal sem lehet összetéveszteni a fasizmussal, mert mi hisszük és valljuk, hogy minden népnek és kultúrának joga van a léthez, de nem egy másik rovására és területén.

 

 

 

Bedő Zoltán: Székely Hírmondó


 

Kommentárok ( 0 )
Kommentáld
Lépj be a kontódba, hogy kommentáld ezt a cikket. ha még nincs kontód a kikelet.ro -n feliratkozhatsz itt
Login:

Elfelejtetted a jelszavad?


[ Vissza ]