Utolsó 10 cikk
Tudatos rémhírkeltés?Tudatos rémhírkeltés?

 

          „Meg nem erősített hírek szerint, a mai napon megérkezett Sepsiszentgyörgyre a Románia által az EU követelésének megfelelően befogadott migránsok első ötvenfős csoportja, amelyet a városban telepített le a román hatalom."  

Légy az első aki kommentálja
Rágalmaz és félrevezetRágalmaz és félrevezet

 

          Háborús bűnök és népirtás nyilvános támogatása, illetve demagóg eszmék nyilvános hirdetése vádjával tett feljelentést a brassói táblabíróság mellett működő ügyészségen Mircea Diacon, a Kovászna Megyei Fogyasztóvédelmi Hatóság vezetője, Tamás Sándor, Kovászna megye önkormányzatának elnöke ellen

Légy az első aki kommentálja
A közös imádság felhajtó ereje.A közös imádság felhajtó ereje.

 

Amint a testnek, úgy a léleknek is szüksége van táplálékra, melynek alapját, mint kenyérben a kovász, az Ige képezi. Hiszen van-e, lehet-e, bárminek mélyebb szellemi és igazságtöltete, mint Isten kimondott, kinyilatkoztatott, vagy megtestesült szavának?

Légy az első aki kommentálja
Szabadságot követelünk!Szabadságot követelünk!

 

          Hétfő esti maratoni ülésén, a Szociáldemokrata Párt Országos végrehajtó Bizottsága megvonta a támogatást Mihai Tudose kormányfőtől, aki ezt követően bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond. Mi, erdélyi magyarok akár örülhetnénk is a hír hallatán, hiszen megszabadultunk a székelyeket akasztással fenyegető miniszterelnöktől, de sajnos erre semmi okunk.

Légy az első aki kommentálja
Példaképünk marad Példaképünk marad

 

          Születésének 110. évfordulóján (1908. január 8.) Gróf Czegei Wass Albert erdélyi nagybirtokosra, katonatisztre, íróra, költőre, közéleti személyiségre és politikusra emlékezünk. Egy olyan egyéniségre, aki a vészterhelt 20. század legsötétebb időszakaiban is erkölcsi fáklyaként lobogva mutatta az irányt amerre haladnunk kellett és az utat, amelyen a fényre juthatunk.

Légy az első aki kommentálja
A kormányfőnek távozni kellA kormányfőnek távozni kell

 

 

          Amennyiben a székely zászlót kitűzik a helyi intézményekre, mellette fognak lógni a helyi felelősök is – fenyegette meg Mihai Tudose a székelyeket a Realitatea hírtelevízió egyenes adásában.

Légy az első aki kommentálja
Madéfalva üzeneteMadéfalva üzenete

 

          1764. január 7. vérrel íródott be a székelység történelmébe. E nap hajnalán, ugyanis Madéfalván több száz ártatlan személyt, köztük gyermekeket, asszonyokat és öregeket gyilkoltak halomra báró Siskovicz (mások szerint Siskovics vagy Siskowich) József altábornagy parancsára, Caratto osztrák császári ezredes katonái.

Légy az első aki kommentálja
Embert próbáló időkEmbert próbáló idők

 

          Óesztendő vége és az újnak kezdete a vissza, illetve magunkba tekintés, összegzés és számadás időszaka kell, hogy legyen. Csak így tudjuk ugyanis megállapítani, hogy földi létünk vándorútján most éppen hol járunk, és milyen irányba tartunk.

Légy az első aki kommentálja
Cinkos magyarellenességCinkos magyarellenesség

 

          Az ünneplés egy természetes emberi szükséglet, ezért egyénnek és közösségeknek egyaránt jogában áll, mint ahogy az erre okot adó esemény kiválasztása is. Ez utóbbi során viszont tekintettel kellene lenni mások érzékenységére is.

Légy az első aki kommentálja
Románia nem jogállamRománia nem jogállam

 

          November 15 – én Sepsiszentgyörgyön újra bebizonyosodott, hogy Románia nem jogállam, hiszen egy olyan ország, melyben csendőr bakanccsal tiporják el a magyar nemzeti közösség akaratát, nem nevezhető annak.

Légy az első aki kommentálja


2015 július 19 :: Publicisztika :: Magyarországot meg kell, védeni!
Magyarországot meg kell, védeni!

 

 

 

 

Magyarországot meg kell, védeni!

 

 

 

           Az idén, minden eddigi rekordot megdöntő bevándorló hullám söpört végig Európán, melynek szintje az idő múlásával egyre emelkedik. Elsősorban a déli államok vannak kitéve, a Földközi tenger felől az öreg földrész partjait ostromló emberáradatnak, azonban az év kezdete óta Magyarország határát is 78 190 személy lépte át törvénytelenül, közülük 77 600 pedig a szerb határon át érkezett.

 

 

 

 

 

 

 

 

          Figyelembe véve az önmagukért beszélő számokat és a növekvő tendenciát, nem kell különösebb jós tehetség ahhoz, hogy belássuk, egy olyan folyamat, szenvedő alanyaivá váltunk, melynek következményei nem csak biztonságpolitikai kockázatokkal járnak, hanem állami létünket és megmaradásunkat is fenyegetik. Néhány, fölöttébb furcsa, azonban mindeddig figyelmen kívül hagyott tény pedig csak fokozza aggodalmunkat a jövőt illetően. Éppen ezért, kötelességünk feltenni a belőlük fakadó, és a tisztánlátásunkat segítő kérdéseket, a válaszok megadását viszont rábízzuk a kedves olvasóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

         Elképzelhető- e, hogy különböző országokból szervezetlenül kelljenek útra milliók, egyszerre és azonos célpont felé?

 

          Honnan van az odahaza nyomorgó embereknek egyénenként több ezer eurójuk a csempészésüket vállaló vezetők kifizetésére?

         Mivel magyarázható, hogy a kivándorlók többsége jó kötésű, fizikai erőtől duzzadó férfi?

          Hogyan engedhetik meg maguknak, hogy például Magyarországon erőszakos cselekményeket kövessenek el az őket befogadó és felkaroló hatósági szervekkel szemben?

 

 

 

 

 

 

 

 

          A történések hatására, összeesküvés elméletek gyártása nélkül is meg kellene, szólaljon a vészcsengő minden hazája sorsáért aggódó és nemzete jövőjét féltő magyar ember tudatában, hiszen a trianoni diktátummal pontosan azért vették el tőlünk országunk területének több mint kétharmadát, mert ezer esztendőn keresztül befogadtuk és felkaroltuk az idegeneket, ők viszont hála helyett minden adandó alkalommal hátba támadtak minket. Éppen ezért, ennek tudatában lefasisztázni mindazoknak, akik egy újabb és ezúttal végzetes nemzeti tragédia bekövetkeztének elkerülése érdekében visszautasítják a bevándorlók tíz és százezreinek befogadását, felér a nemzet és hazaárulással, mert a jelenlegi helyzetben igenis, a maradék Magyarországot meg kell, védeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

          A jogos önvédelmet pedig még rosszindulattal sem lehet összetéveszteni a fasizmussal, mert mi hisszük és valljuk, hogy minden népnek és kultúrának joga van a léthez, de nem egy másik rovására és területén.

 

 

 

Bedő Zoltán: Székely Hírmondó


 

Kommentárok ( 0 )
Kommentáld
Lépj be a kontódba, hogy kommentáld ezt a cikket. ha még nincs kontód a kikelet.ro -n feliratkozhatsz itt
Login:

Elfelejtetted a jelszavad?


[ Vissza ]